torsdag 10. mars 2011

En liten strøm av kreativitet

Soundtrack: Bigbang - Everybody and Their Broken Hearts

Jeg har en "ny" ipod (kjøpt for snart to år siden, men ikke brukt før nå i det siste fordi batteriet på den gamle aldri vil dø). I motsetning til den gamle så fulgte det ikke strømpe med til denne. Siden den er noe mindre også, så passer ingen av de to jeg bruker (samtidig) på den gamle. Da var det bare å kaste seg ut i litt godt, gammeldags håndarbeide. Denne gangen lærte jeg meg å strikke hull også (baby steps), siden jeg oppdaget en rull med sløyfebånd med perfekt farge i den samme posen som det fine restegarnet jeg strikket av.


Strømpa ble ferdig i går kveld. Jeg kunne nesten ikke legge meg så lenge det kun stod igjen å sy den sammen og knytte sløyfa! Dessuten måtte jeg vente på at lunsjen jeg hadde laga til oss skulle avkjøle seg nok til å kunne settes i kjøleskapet. Vegetar-couscous er en spennende variasjon fra den vanlige brødskiva (og gjør seg overhodet ikke på bilde!)

3 kommentarer:

 1. iPodstrømpa ble kjempekul! Og maten så bare trasig ut :p

  SvarSlett
 2. Det er så vidt jeg klarer å strikke lapper, så dette er ikke noe jeg skal prøve meg på! Da ringer jeg bestemor og håper hun orker, hihi!
  x

  SvarSlett
 3. Hvis du kan strikke en lapp så har du faktisk en halvferdig strømpe. Jeg strikka en lapp og sydde den sammen i kantene :) Hull og sløyfe er bare bonus.

  SvarSlett

Her kan du rapportere dine hypoteser.