lørdag 21. mai 2011

Hvem sier nerder ikke kan feste?

Soundtrack

Det kommer stadig tydelige tegn på at våre dager som studenter på Hævven snart er talte. I går var vi tilbake der det hele startet. For knappe fem år siden satt vi samlet i Realfagbyggets største auditorium, i ferd med å bli immatrikulert. Dekanus ønsket oss velkommen og fra den dagen var vi Klasse 11.

Vi snakket om i går at 11 hadde virket som en evighet unna. Et tidspunkt for langt frem i tid til å forholde seg til. Men nå er vi her. 2011 har kommet, og innen utløpet av juni vil størsteparten av Klasse 11 være uteksaminert! For det var dette vi feiret i går. Blomsterpiken talte på vegne av oss om alle gledene (for ikke å snakke om frustrasjonene) et femårig siv.ing.studium har bragt oss. Dekanus var igjen på plass, ikke for å ønske velkommen, men for å gratulerer oss (og å minne oss på alle mulighetene termo har). Priser ble delt ut, og en av våre egne beviste at Klasse 11 Industriell kjemi og bioteknologi har vært en fenomenal klasse. Straks i mål, folkens. Hang in there!

3 kommentarer:

 1. Hva skal vi finne på for noen sprell nå da?

  SvarSlett
 2. Ta til vett og begynne å tjene litt penger selv kanskje ;) Vet hvertfall ei lommebok som hadde satt stor pris på det!

  SvarSlett
 3. Å, fine festen!

  IKEA-katalogen har vært grundig studert mang en time på laben. Nå sitter jeg og bygger modulsofa, ganske moro det også :D

  SvarSlett

Her kan du rapportere dine hypoteser.