mandag 16. mai 2011

How to?

Det er veldig mange år siden jeg lærte en smule Photoshop under utplassering ved en grafisk bedrift. Nå har jeg programmet tilgjengelig igjen, men det er på langt nær like intuitivt som Paint. Lekte litt med maibildene, som også ble presenterte i forrige innlegg, for å se om jeg kunne klare å sette de samme i et grid. Det ble en collage av et slag, men jeg er ikke fornøyd med fremgangsmåten min. Tips mottas med takk!

6 kommentarer:

 1. Photoshop kan jeg ingenting om, men fine bilder tar du :)

  SvarSlett
 2. Må nok melde pass her jeg også gitt.

  SvarSlett
 3. Hvis du "plasserer" (place) bildene i, så kan du flytte de rundt som du vil, og redigere den hver for seg i egne bilder. husk å bruke lag (layers) slik at du kan redigere hva du vil, hvor du vil. hvis du starter med et "tomt" format i den størrelsen du ønsker så slipper du å ha ett bilde på hele bakgrunnsflata. utover det: ta noen basic tutorials på youtube, disse er velidg effektive til å lære å forstå. søkerod: "tutorials photoshop (versjonen du bruker)"

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Siri! Jeg begynte nemlig å lure på om det hele var lettere å få til in InDesign. Jeg får håpe på en ganske bratt læringskurve in Photoshop fremover :)

  SvarSlett
 5. Jeg kan heller ingenting x)
  Paint er tingen ;))) håper du får det til, da!

  SvarSlett
 6. og et lite, veldig treigt PS.

  gå på image->adjustments->levels og se om du finner ut av noe spennende der =)

  SvarSlett

Her kan du rapportere dine hypoteser.